Over Tres EN THeRESE

mag ik me aan je voorstellen?

Voor zwangeren en en jonge ouders is er soms meer aandacht nodig dan de reguliere controles en afspraken. Het is mijn missie om daar een bijdrage aan te leveren. 

Ik blijf altijd op zoek naar nieuwe wegen om me verder te ontwikkelen. Ik hou er van te blijven groeien.  Ik koos pas na een carrière als textile-designer voor verloskunde en werkte daarna 11 jr. klinisch (in Helmond en Geldrop). Wat ik het allermooist vind in de verloskunde is het intense en persoonlijke contact met mensen. Ik zie het als een voorrecht om mensen in deze levensfase te mogen begeleiden. In 2015 heb ik een coachingsopleiding gedaan en startte daarna met Trescoaching. Ik voer de gesprekken in mijn eigen praktijk en ook in het St. Annaziekenhuis. De combinatie van mijn werk als verloskundige, mijn opleiding tot coach, maar ook mijn eigen ervaringen zet ik in, om mensen in de periode rondom zwangerschap en bevalling maar ook met problemen in hun relatie te kunnen begeleiden. Ik zie echt een noodzaak dat nieuwe vaders en moeders in deze levensfase ook op mentaal vlak bijstand krijgen als het nodig is. 

Loes 32 jr; ‘Kernwoorden die ik bij Thérèse vind passen zijn: prettig, energievol, positiviteit en geen drama. Ze is betrokken, heeft een gezonde nieuwsgierigheid en is heel open. Bij haar blijven onderwerpen die soms zwaar zijn toch licht’.

 

Contact

Dorpstraat 45
6095 AE Baexem (spreekuur)

06-12559409
email; info at trescoaching.nl

andere spreekuurlocaties;

Loverstraat 8, Nederweert Praktijk verloskundigen Midden-Limburg

Elke dinsdag; Ceramlaan 12, Eindhoven, praktijkruimte Lichtstad Verloskundigen, gebouw SGE

Elke donderdagmiddag; Lein Vrouwenzorg, Nieuwstraat 54, Son.

 

 

Lid van

  • KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen)
  • LKPZ (Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap)
  • BIG geregistreerd