vaderschap

En dan ben je papa

De overgang naar vaderschap heeft voor een aanstaande papa veel impact. Je gaat een nieuwe levensfase in waarin veel gaat veranderen. De transitie naar ouderschap begint al in tijdens de zwangerschap. Mannen en vrouwen reageren niet hetzelfde op deze fase waarin onzekerheden en angsten een rol kunnen spelen. Je wil weten wat je kunt doen om je vrouw in de zwangerschap en bij de geboorte te steunen. Als de baby er is, komt er iets heel bijzonders bij maar je neemt tegelijkertijd afscheid van je oude leventje. Je dagindeling is niet meer hetzelfde, je bent niet meer met z’n tweëen, je relatie verandert. Het kan zelfs zo zijn dat de komst van de baby je als partners uiteendrijft. Het is goed bij TRES te leren hoe jij en je partner elkaar kunnen helpen. 

Coaching kan je helpen inzicht te krijgen in je nieuwe situatie en je gaat zelf op zoek naar blokkades en mogelijkheden. Doel is om evenwichtig en goed voorbereid het vaderschap in te gaan.

LOCATIE EN KOSTEN

De gesprekken vinden plaats in Baexem, Nederweert, Eindhoven en indien nodig bij jou thuis. De kosten voor coaching zijn € 80,00 p/u, (incl. BTW).

De kosten voor de cursussen bedragen €80,00 p/u

VERZEKERING

Zwangerschapsbegeleiding of zwangerschapscursus wordt door een aantal zorgverzekeraars vanuit de            aanvullende verzekering  vergoedt.                           Werkgevers zijn soms bereid coaching te vergoeden in het kader van persoonlijke ontwikkeling

Contact

Dorpstraat 45
6095 AE Baexem (spreekuur)

06-12559409
email; info at trescoaching.nl

andere spreekuurlocaties;

Loverstraat 8, Nederweert Praktijk verloskundigen Midden-Limburg

Ceramlaan 12, Eindhoven, praktijkruimte Lichtstad Verloskundigen, gebouw SGE

Vanaf 1-7-2020 elke donderdagmiddag spreekuur bij Viamama, Nieuwstraat 54 Son.

 

 

Lid van

  • KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen)
  • LKPZ (Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap)
  • BIG geregistreerd